Phone

06-42647733

Email

info@vakantiehuisdezilvermeeuw.nl

Ik kan het mij nog zo goed herinneren. De autoweg richting Antwerpen en dan doorrijden naar Zeeland, Het grijsgedraaide vakantiecassettebandje, verstoppertje spelen met vriendjes, fietstochten met dezelfde vriendjes, het strand van Breezand, de weekmarkt in Domburg of Zoutelande, goed en minder goed weer. Allemaal herinneringen aan dik 40 jaar vakanties in Zeeland. Altijd gingen wij naar hetzelfde vakantiepark en altijd kregen we de vraag; “Gaan jullie alweer naar Zeeland?” Ja dus, zelfs na ruim 40 jaar blijft het een magisch plekje, een thuiskomen waar je niet woont. In de beginjaren natuurlijk altijd met mijn ouders, later zelf met de auto naar Serooskerke. En die vriendjes van vroeger, die komen er ook nog steeds maar nu met hun eigen kinderen. Ik heb al verschillende eigenaren zien komen en gaan. Nu na dik 40 jaar mag ik mijzelf de trotse eigenaar noemen van een van de huizen op het door ons zo geliefde vakantiepark. Toen ik begin 2020 hoorde dat de woningen van ons favoriete vakantiepark verkocht werden, sloeg in eerste instantie een beetje de paniek toe….. ons vertrouwde, gezellige, warme 2e thuis. Wat gaat er gebeuren met onze vakanties, kunnen we er nog wel heen? Toen ik hoorde dat de huisjes los verkocht werden greep ik mijn kans en besloot de sprong te wagen. Samen met mijn schoonmoeder de stoute schoenen aangetrokken en uiteindelijk resulteerde dit in de sleutels van ons gezellige zeer ruime vakantiehuis om zelf thuis te kunnen blijven komen in Zeeland en om anderen de kans te geven om te genieten van dit magische plekje.

Zoveel mooie herinneringen aan dit mooie park en dan wil ik natuurlijk mijn ervaringen doorgeven aan iedereen die dit maar wil. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens naar de foto’s om een indruk te krijgen van ons huis en het park. Heb je vragen, schroom niet om ze te stellen. Graag tot ziens in de Zilvermeeuw!

Ralf

Onze gegevens: Darlene Hoyer en Ralf Gerritsen, 06-42647733 correspondentieadres: Hyactinhof 3 5482MR SCHIJNDEL