Phone

06-42647733

Email

info@vakantiehuisdezilvermeeuw.nl

Indien u een aanvraag plaatst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen voor meer informatie. U kunt dit doen via het contactformulier of via info@vakantiehuisdezilvermeeuw.nl.

Groepen alleenreizende Jongvolwassenen.Vanwege de rust op het park dient er voorafgaand aan een reservering ten behoeve van een groep Jongvolwassenen te allen tijde eerst extra contact te worden opgenomen. Deze groepen worden uitsluitend toegelaten na overleg en duidelijke afspraken.

Vanaf oktober 2023 zijn onze prijzen exclusief energieverbruik. Voor boekingen vanaf oktober 2023 geldt dat een en ander op basis van eigen verbruik en meterstanden wordt verrekend.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Wenst u een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw boeking, dan kunnen wij u daarbij onder voorwaarden ook aan helpen. Het is helaas niet altijd mogelijk om via ons voor iedereen een verzekering af te sluiten. Informeert u naar de mogelijkheden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij onze site hebben samengesteld, houden wij ons het recht voor wijzigingen door te geven in onze prijzen. Het spreekt voor zich dat wij hiervoor eerst contact met u opnemen.

.